Kongens gate 6, 0153 Oslo
+47 904 19 486
kontakt@quisma.com

Innholdsproduksjon

DIN MARKEDSFØRINGSPARTNER

Innholdsproduksjon

En stor historie må fortelles med mange små. Derfor anser vi godt innhold som essensielt for effektiv kommunikasjon!

Hos oss i Quisma går godt innhold hånd i hånd med effekt og teknologi. God spredning har ingen effekt hvis ikke innholdet vekker følelser, refleksjon, interesse eller handling hos mottakeren, og godt innhold har ingen effekt hvis det ikke treffer riktige mennesker til riktig tid. Derfor jobber vår innholdsavdeling tett med våre andre fagområder for å planlegge og produsere digitalt innhold tilpasset bedriftsmål, kampanjemål, kundereise og ikke minst kanal.

Hos oss er KPIer, effektmåling og optimalisering av innhold viktig, og vi verdsetter tett samarbeid slik at vi kan gjøre raske endringer.

Vi kan hjelpe deg med produksjon, tilpassing av materiell, tekstforfatting, sosiale medier, influencer marketing, workshops, innholdsrådgivning og innholdsplanlegging.

Produksjon og tilpassing av materiell

Vi produserer materiell til de fleste digitale kanaler. Vi kan også tilpasse eksisterende materiell etter behov.

Tekst

Vi skriver tekster til nettsider og sosiale medier, samt artikler til bruk i native-annonsering. Vi kan også SEO-tilpasse tekster.

Sosiale medier og Influencer marketing

Vi hjelper deg med organisk tilstedeværelse i sosiale medier, samt med planlegging og gjennomføring av influencer marketing. Vi har også god kompetanse innen optimalisering av YouTube-kanaler – et ofte glemt mulighetsområde!

Rådgivning

Vi holder gjerne workshops for våre kunder! I tillegg rådgir vi, lager innholdsstrategier og innholdsplaner.