Kongens gate 6, 0153 Oslo
+47 904 19 486
kontakt@quisma.com

Din markedsføringspartner

Din markedsføringspartner

 Datadrevet innsikt er kjernen i alt vi gjør. Vårt mål er å skape verdi for våre kunder gjennom langsiktige samarbeid med fokus på vekst. Integrasjon av alle fagområder fører til helhetlige og effektive mediekampanjer der vi skreddersyr løsninger basert på våre kunders behov. Vår styrke ligger i investering i egenutviklet teknologi og data, utvikling av fagmiljøer og talent, samt gjennom trading og forhandlingsmakten til GroupM.

WEBANALYSE

Vi innhenter, analyserer og visualiserer dataen din for å få et helhetlig overblikk slik vi kan bruke innsikten til å avdekke nye muligheter og fokusområder for deg.

SEO

Våre SEO-spesialister vet hva som må til for å konkurrere om synligheten på Google. En SEO-optimalisert nettside er første prioritet slik at vi kan fokusere på å maksimere ROI. 

SEM – BETALT SØK

Vi har sammen med Google utviklet et «best practice»-rammeverk som har bidratt til at teamet er topp 10 i GroupMs interne rangering for Europa.

PROGRAMMATISKE KJØP

Som kunde av Quisma vil du ha tilgang til en av Norges største programmatiske spesialistavdelinger, som leverer strategisk rådgivning og operasjonell utførelse av kampanjer. 

BETALTE SOSIALE MEDIER

Vi hjelper deg å navigere i det store sosiale medielandskapet, og  finne de riktige plattformene for å nå dine forretnings- og salgsmål.

INNHOLDSPRODUKSJON

Vi produserer, tilpasser og optimaliserer relevant innhold i kunders egne kanaler, med tanke på målgruppen som skal konsumere innholdet.

WORKSHOPS OG KURS

Vi tilbyr workshops og kurs i digitale medier og markedsføring til bedrifter som ønsker å heve sin digitale kompetanse. Våre kurs og workshops skreddersys etter din bedrifts behov og ønsker.